DVO Webdesign

Ik geloof in de kracht van een website met identiteit

wil je kennismaken?

Iedere ondernemer heeft zijn eigen reden om voor zichzelf te beginnen. Voor de één is het een passie uit oefenen of een leuke bijverdienst naast een vaste baan en voor de ander is het meer vrijheid ervaren door aan de slag te gaan als ZZP’er. Ongeacht de reden, de wens omtrent een website blijft het zelfde. Of je nu een portfolio wilt delen, informatie wilt verstreken of je website gebruikt als visite kaartje, jouw website moet jouw identiteit uitstralen!

De voornaamste reden dat ik voor mijzelf begonnen ben is dat ik door middel van mijn creativiteit mensen wil helpen bij het realiseren van hun eigen onderneming. Ik kom meermaals op websites die geen identiteit uitstralen en als een website dit wel uitstraalt, dan heeft dit vaak flink wat gekost. Hieruit is mijn missie ontstaan om betaalbare websites te ontwerpen voor ZZP’ers en Eenmanszaken. Of je nu een startende ondernemer bent of gewoon een verouderde website hebt, via DVO-Webdesign ontwerp ik een website die echt de identiteit uitstraald die past bij de ondernemer of onderneming.

Naast webdesign bied ik ook multi inzetbare (Social) Media lay-outs en geef ik advies over huisstijlen. Oftewel, alles wat je nodig hebt om jezelf of je onderneming te profileren zoals jij dat wilt!

Benieuwd geworden en op zoek naar voorbeelden? Bekijk dan via onderstaande button mijn portfolio!

Wat mag je verwachten als je kiest voor een website van DVO Webdesign?

100% Tevredenheid

Na het kennismakingsgesprek geef ik een indicatie van de opleverdatum. Ik streef er naar om een “Website op maat” binnen 4 weken op te leveren. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de complexiteit van de website. Ik lever de website pas op als jij tevreden bent!

Fijne samenwerking

Respect en plezier staan bij mij centraal bij een samenwerking. Ik zal mijn best doen om al jouw wensen te realiseren, maar dan verwacht ik ook dat er in mijn expertise vertrouwd wordt. Het moet mogelijk zijn om feedback te geven, maar ook om deze te kunnen ontvangen.

Langdurige relatie

Ik ben na oplevering van de website beschikbaar voor ondersteuning. Heeft jouw website een opfrisbeurt nodig, wil je een website analyse of kom je ergens niet uit? Dan is het altijd mogelijk om een beroep te doen op mijn diensten. Ook bied ik diverse diensten m.b.t. het onderhoud en de beheer van uw website.