Motivational Business Coaching “Voor Startende Ondernemers”

Begeleiding bij het realiseren van een eigen onderneming!

Mogelijk vraag je jezelf af wat een businesscoach precies doet. Er zijn tegenwoordig ook zoveel verschillende coaches en zelfs tussen de businesscoaches zit een wezenlijk verschil. De naam van mijn bedrijf zegt het eigenlijk al, mijn diensten zijn bedoeld “Voor Startende Ondernemers”. Uit eigen ervaring weet ik dat het lastig kan zijn om voor jezelf te beginnen. Je kunt namelijk ergens sterk gepassioneerd over zijn maar niet precies weten hoe je hier vervolgens je eigen onderneming omheen bouwt. Het kan ook zo zijn dat je dit dit wel weet en dat je al begonnen bent, alleen word je misschien tegengehouden door persoonlijke uitdaging zoals gebrek aan motivatie of onzekerheden. In beide gevallen kan een Motivational Bussinesscoach je verder helpen!

Aan de hand van een traject van 5 maanden ontwikkel je een stabiele basis voor je eigen onderneming, ook als je al begonnen bent. Dit proces noem ik “Samen voor jezelf beginnen”. Het traject bestaat uit een werkboek dat vergeleken kan worden met een ondernemersplan. Als je al aan je eigen onderneming begonnen bent en je alsnog dit traject volgt, dan wordt door het werkboek duidelijk waar de schoen wringt. Ik zie het succes van een onderneming als een driehoek die bestaat uit de volgende drie punten: Het Concept, Marketing/Branding & Persoonlijk inzicht. Gedurende 5 maanden onderzoeken we deze driehoek, niet alleen via het werkboek maar ook tijdens de 5 consulten.

Het Concept & Marking/Branding is tastbaar. Je leert alles wat je nodig hebt om een bedrijf te starten. Persoonlijk inzicht is echter vaak een onderschat onderdeel van ondernemen. De onzekerheden, twijfels of tegenslagen kunnen zwaar wegen en vanuit deze staat van zijn kun jij niet optimaal ondernemen. Als gecertificeerd NLP-Master Practitioner deel ik methodes die bij kunnen dragen aan het overwinnen van deze uitdagingen. Tijdens de consulten onderzoeken we waar jij behoefte aan hebt. Samen ontwikkelen we nieuwe inzichten om deze negatieve gedachtepatronen te conditioneren.

Dus heb jij een droom, passie of een levensmissie waar je graag een eigen onderneming van zou willen maken maar weet je niet hoe of loop je ergens vast? Dan is Motivational Businesscoaching misschien wat voor jou! Daarnaast ben ik ook beschikbaar voor Brainstorm- & Sparringsessies voor als een heel traject misschien niet nodig is maar je toch twijfelt over bepaalde dingen. Meer weten? Check dan mijn website via onderstaande button!

 

Coaching Voor Startende Ondernemers
Coaching Voor Startende Ondernemers